Παπαδοπούλου-Μπέζος: Νέο... απαράδεκτο «πάντρεμα» στο θερινό «Άλσος»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται και πολλά ...κυκλοφορούν.Ποια είναι όμως η αλήθεια για την νέα υπερπαραγωγή που πρόκειται να φιλοξενήσει το θεϊκά ανακαινισμένο θερινό «Άλσος »του Πεδίου του Άρεως; Πρώτος είχα αποκαλύψει πως θα δούμε σε αυτό επιθεώρηση που θα γράψει η εξαιρετική Δήμητρα Παπαδοπούλου,η οποία και θα συνσκηνοθετήσει τη δουλειά με τον Φωκά Ευαγγελινό. Πρώτος είχα προδώσει πως μαζί της θα είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ως...πρώτο αντρικό βιολί και πρώτος στη συνέχεια πως εκείνος έκανε πίσω.

Στην... διαδρομή «έσκασε» η είδηση πως τη θέση του πήρε ο καλός Θοδωρής Αθερίδης, μα πριν λίγο έμαθα από εγκυρότατη πηγή πως δεν έκλεισε στη δουλειά και πως ...πρώτο βιολί θα είναι τελικά ο έμπειρος Γιάννης Μπέζος. Η Δημητρούλα και ο Γιάννης των «Απαράδεκτων»θα...χτυπήσουν ξανά μαζί στην παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη, ενώ στην ...dream team έχουν κλείσει και ο Κώστας Κόκλας και ο Θανάσης Αλευράς. Μα όλα εγώ; Όλα!



via Press24.gr https://ift.tt/382aJlu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη