Εικόνες-σοκ από τροχαίο στο Οχάιο: Ανατροπή σχολικού με μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Αρχές του Οχάιο των ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα εάν βίντεο σοκ από ανατροπή σχολικού λεωφορείου μέσα στο οποίο επέβαιναν μαθητές.

Σύμφωνα με το abcnews, το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 19 Δεκεμβρίου όταν το σχολικό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Το σχολικό ανετράπη και κατέληξε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έχει καταγράψει κάμερα μέσα στο λεωφορείο. Στο βίντεο φαίνονται οι μαθητές να εκσφενδονίζονται από τις θέσεις τους, να ουρλιάζουν και να καλούν έντρομοι σε βοήθεια.

Οκτώ μαθητές και ο οδηγός του σχολικού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με το WSYX-TV. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στο σχολικό την ώρα του ατυχήματος επέβαιναν 25 μαθητές.

Πηγή πληροφοριών: abcnews

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Storyful News



via Press24.gr https://ift.tt/2Hh0PAv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη