Βαλεντίν: “Δεν μπορούσα να της προσφέρω όσα έπρεπε” είπε ο πατέρας στον ανακριτή - ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους για τους οποίους δήλωσε ψευδώς ότι η κόρη του εξαφανίστηκε, επιχείρησε να παραθέσει ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν στον ανακριτή, στον οποίο παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί.

Ο πατέρας, που οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο με σκυμμένο το κεφάλι, εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Star, φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί του και απέδωσε την σκηνοθετημένη εξαφάνιση της κόρης του στο φόβο μήπως την αναζητήσει κάποιος.

«Ως πατέρας αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Ότι δεν μπορώ να προσφέρω στην κόρη μου όσα έπρεπε να προσφέρω για να μεγαλώσει όπως πρέπει. Ήθελα να εξασφαλίσω για το παιδί μου καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης. Έτσι αποφάσισα να στείλω το παιδί στη θεία του στη Γαλλία, που μπορούσε να το μεγαλώσει καλύτερα», φέρεται να κατέθεσε στον ανακριτή.

Ο πατέρας, όπως και ένας φίλος του, κατηγορούνται για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα από κοινού, αλλά και για τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star:



via Press24.gr https://ift.tt/2OXt2kh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη