Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Πόσο πολύ έχετε αγαπήσει τελευταία τον Βαρουφάκη; - ΒΙΝΤΕΟ

Στην αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός για τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι "είπε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σήμερα", απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στο ξεκίνημα της δευτερολογίας του, κατά τη συζήτηση για τα εργασιακά, στη Βουλή.

"Κύριε Μητσοτάκη, πόσο πολύ τον έχετε αγαπήσει τελευταία τον κ. Βαρουφάκη; Σας είναι ιδιαίτερα συμπαθής 'ο άνθρωπος που κατέστρεψε τη χώρα το πρώτο εξάμηνο του 2015'. Έτσι δεν λέγατε; 'Ο άνθρωπος που διέλυσε τις τράπεζες', 'ο άνθρωπος που έφερε χρέος στη χώρα", μια λέγατε 50 δισ., μία 100 δισ., 150 δισ., 200 δισ. Τώρα πόσο πολύ τον έχετε αγαπήσει;", είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως "Καταλαβαίνουμε όλοι τους λόγους για τους οποίους ενδεχομένως σας είναι εξαιρετικά σημαντικός".

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός είχε πει από το βήμα της Βουλής, "δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο, άκουσα με πολλή προσοχή αυτά που είπε ο κ. Βαρουφάκης. Έχω μια απορία κατ' αρχάς κ. Τσίπρα. Γιατί δεν είστε ποτέ στην αίθουσα όταν μιλά ο κ. Βαρουφάκης; Γιατί; Γιατί φροντίζετε πάντα να απουσιάζετε; Ο κ. Βαρουφάκης είπε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σήμερα" τόνισε και συνέχισε:

"Μέσα σ' αυτά, εγώ δεν το είχα ξανακούσει,με προέτρεψε να διαβάσω το βιβλίο του, το οποίο ομολογώ ότι δεν το έχω διαβάσει. Μας είπε ότι το γνώριζε ο κ. Τσακαλώτος, να δώσουμε τα πλεονάσματα, τα μεγάλα πλεονάσματα, για να πάρουμε τα εργασιακά. Αλήθεια; Έτσι προέκυψαν τα πλεονάσματα κύριε Τσίπρα; Έτσι εξηγείται η επιμονή σας γιατί δεν θέλατε ποτέ την επαναδιαπραγμάτευση των υψηλών πλεονασμάτων;".



via Press24.gr https://ift.tt/37uTBn4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη