Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Η ανάρτηση της Κάτια Ταραμπάνκο για τον έρωτα

Η Κάτια Ταραμπάνκο πρόσφατα δημοσιοποίησε τη σχέση της με τον συγγραφέα και ψυχοθεραπευτή, Γιώργο Λάγιο. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το άρθρο του συντρόφου της στο enikos.gr για την ημέρα αποτέλεσε την αφορμή για μια ανάρτησή της στο instagram.

"Μέχρι και ο Σωκράτης είπε πως "ο έρωτας είναι τρέλα". Το πιο παράξενο είναι πως η ποιότητα της σεξουαλικής μας ζωής συνδέεται με ακριβώς αυτήν την 'παραλογή' πλευρά μας" γράφει ο Γιώργος Λάγιος στο άρθρο του με τίτλο "Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Είναι καλή για τη σεξουαλική μας ζωή;".

Η Κάτια πρόσθεσε την δική της κατακλείδα: "... και όταν ο νους δουλεύει με την φαντασία σίγουρα έχει άμεση επαφή με την πραγματικότητα και άρα σίγουρα "η τρέλα του Σωκράτη" δεν μας ακουμπά στο διάβα της και κλείνοντας δεν είμαστε ψυχικά διαταραγμένοι. Απλά πραγματικά ερωτευμένοι".



via Press24.gr https://ift.tt/37vBj5j
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη