Φήμες για νέο ειδύλλιο για τη Ριάνα - Ποιος ράπερ της έχει κλέψει την καρδιά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στα πιο σέξι της είναι η Ριάνα η οποία έβαλε "φωτιά"¨στο instgram ποζάροντας με τα εσώρουχα που σχεδιάζει ενόψει Αγίου Βαλεντίνου.

Λευκά εσώρουχα που με το ζόρι συγκρατούν τις πληθωρικές καμπύλες της και ζαρτιέρες προτείνει στις θαυμάστριές της η popstar για τη γιορτή του έρωτα, αν και η ίδια είναι φρεσκοχωρισμένη.

Ωστόσο, φαίνεται πως είναι οπαδός της ρήσης "ο έρωτας με έρωτα περνάει" κι έτσι μετά τον χωρισμό από τον Σαουδάραβα κροίσο Χασάν Τζαμέλ φαίνεται πως ένας ράπερ της έχει κλέψει την καρδιά. Και δεν είναι άλλος από τον A$AP Rocky. Για πρώτη φορά πόζαραν μαζί στα βρετανικά βραβεία μόδας ενώ την Τρίτη το βράδυ διασκέδαζαν μέχρι πρωίας σε κλαμπ στο Δυτικό Χόλιγουντ. Η Ριάνα, σύμφωνα με τις πηγές, έφθασε στο κλαμπ μόνη της γύρω στη 1 το πρωί ενώ ο A$AP έφθασε μία ώρα μετά μαζί με δύο φίλους του. Ήταν και οι δύο μαζί μέσα για ώρες.

"Βλέπει τον A$AP Rocky και συνεχίζουν να κάνουν παρέα, αλλά θεωρεί τον εαυτό της single" είπε άλλη πηγή στο E! News. "Είναι κάτι μεταβατικό. Απλώς χαλαρώνει και περνά καλά" πρόσθεσε.



via Press24.gr https://ift.tt/2vsCkxR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη