Κατηγορούν την κυβέρνηση για ελιγμό

Κατηγορούν την κυβέρνηση για ελιγμό

Για ελιγμό της κυβέρνησης με στόχο να καμφθούν οι αντιδράσεις και να προκληθούν αντιπαραθέσεις στις κοινωνίες των νησιών, όσον αφορά το πάγωμα της επίταξης, κάνουν λόγο οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Σάμου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

Η ανακοίνωση του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής για «πάγωμα» της επίταξης, προκειμένου να υποδειχθούν άλλοι χώροι, μαζικού -μακροχρόνιου εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών στα νησιά, είναι ένας ελιγμός της κυβέρνησης, με στόχο να καμφθούν οι ογκούμενες αντιδράσεις και να προκληθούν, με τυχόν αντιπροτάσεις, διχόνοια και αντιπαραθέσεις στις κοινωνίες των νησιών.

 

Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί!

 

Καλούμε τη δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο, τους φορείς της Σάμου , να απορρίψουν την πρόταση του υπουργού και να οργανώσουν νέες, πιο δυναμικές, κινητοποιήσεις για:

 

– Να πάρει πίσω, εδώ και τώρα, η κυβέρνηση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

 

– Απεγκλωβισμό όλων των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά.

 

– Να κλείσει το hot spot στο Βαθύ και να μην ανοίξει νέο πουθενά στη Σάμο.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

 

Μανώλης Παχυμανώλης, Κώστας Τζίχας

 

The post Κατηγορούν την κυβέρνηση για ελιγμό appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2V3LeMK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη