Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Λασίθι - Μαρτυρικός θάνατος στην παραλία

photo: pexels

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τον άντρα που βρέθηκε νεκρός το πρωί σε παραλία στο Λασίθι. Το έγκλημα έγινε στην παραλία Αλμυρού και ο θάνατος του θύματος ήταν μαρτυρικός καθώς οι αρχές εντόπισαν κοντά του ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι 23χρονος Πακιστανός ο οποίος ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στο Λασίθι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έφερε τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του λαιμού. Το πτώμα, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε ιατροδικαστής, μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό εργαστήριο, για νεκροψία νεκροτομή.

Σε δηλώσεις του ένας από τους συμπατριώτες του που έφτασε στο σημείο του εγκλήματος και τον αναγνώρισε, ανέφερε ότι ο 23χρονος ήταν ένας εργατικός και φιλήσυχος νέος που δεν είχε μέχρι σήμερα δώσει αφορμή πρόκλησης έντασης.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2v6ZVnQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη