Βενετσιάνικες μάσκες από τις Λέσχες Πολιτισμού στην Κούμα

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, διοργανώνει αποκριάτικη εκδήλωση, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 πμ, στον πεζόδρομο Κούμα και Μ.Αλεξάνδρου (στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου) σε συνεργασία με τις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, για τη δημιουργία βενετσιάνικης μάσκας.

Καλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στην κατασκευή της δικής τους – εικαστικής βενετσιάνικης μάσκας – με τη καθοδήγηση των εικαστικών-καθηγητών.
Σε ρυθμούς latin μικροί μαθητές, με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους Σοφίας Πλασταρά, θα παρουσιάσουν λατινοαμερικάνικους χορούς.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν οι μουσικοί Γιάννης Κοτσερίδης και Γιάννης Πλάδας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2PaooPV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη