Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΙΟΥ ΘΗΒΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χοροεσπερίδα τού Συλλόγου Λαΐου ΘΗΒΑΣ στις 05 Φεβρουαρίου στο Κοσμικό Κέντρο Τζάκι παρουσία πλήθους μελών και Φίλων του Πολιτιστικού Λάιου Θήβας.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στα χορευτικά του Συλλόγου που χόρεψαν με ζωντάνια και κέφι παρασύροντας και του μεγαλύτερους στους ωραίους ρυθμικούς παραδοσιακούς χορούς. Τα θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους χοροδιδασκάλους τους Λιάγκα Χριστόφορο και Φρούσιο Δημήτριο που μεταδίδουν στα παιδιά την αγάπη τους για τον χορό.
Ωραία Μουσική Πλούσιο Δείπνο , Κέφι , Χορός επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο και την Φετινή Χοροεσπερίδα τού Νέου Έτους τού Συλλόγου Λαΐου ΘΗΒΑΣ.


ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΤΟ ΔΟΙΗΚΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ , ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΙΟΣ !!!





via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2UHZfjl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη