Σκόπια: Αρνείται να αλλάξει την πινακίδα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» η υπουργός Εργασίας

Εμμένει στην προκλητική στάση της η υπουργός Εργασίας της Βόρειας Μακεδονίας, δηλώνοντας πως δεν σκοπεύει να αλλάξει την πινακίδα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», που παραμένει στην αίθουσα Τύπου στο υπουργείο της.

Μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, η Ρασέλα Μιζράχι -προέρχεται από το αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO-DPMNE- δήλωσε ότι «κληρονόμησε» την πινακίδα αυτή, όταν ανέλαβε καθήκοντα υπουργού, στις αρχές Ιανουαρίου και δεν σκοπεύει να την αλλάξει.

Σημειώνεται πως η προκάτοχος της Μιζράχι στο υπουργείο Εργασίας, Μίλα Τσάροφσκα, η οποία προερχόταν από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ, είχε καλύψει την εν λόγω πινακίδα με ένα μεγάλο πανό, στο οποίο αναγραφόταν η νέα ονομασία της χώρας, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, το οποίο όμως αφαιρέθηκε το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



via Press24.gr https://ift.tt/2OLpuBg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη