Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνολικά 3 αλλοδαποί, ηλικίας 31, 26 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Β' Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν αρχικά τον 26χρονο, διότι στη κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης. Κατόπιν συνέλαβαν τον 31χρονο στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν αυτοσχέδια συσκευασία με περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης. Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα μας.

Τέλος, συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι στη κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης. 

Οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2UM5TF1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη