Πυροβολισμός έξω από σπίτι πρώην υπουργού - Εμπλοκή αστυνομικού

Πυροβολισμός έξω από σπίτι πρώην υπουργού - Εμπλοκή αστυνομικού

Πυροβολισμός έξω από σπίτι πρώην υπουργού. Η ταυματισμένη γυναίκα μετέβη μόνη της στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τι εξετάζει η αστυνομία και τι προβληματίζει την ΕΛΑΣ.

Ένα σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμό έξω από σπίτι γυναίκας πολιτικού, που είχε διατελέσει και υπουργός. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/2.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μία γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι έπειτα από πυροβολισμό. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι της πρώην υπουργού.

Επί τόπου, όμως, ήταν αυτοκίνητο της Ασφάλειας και αστυνομικός, μέσα στο αυτοκίνητο και είχε σταλεί εκεί από την υπηρεσία του για να επιτηρεί το σπίτι.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ο αστυνομικός να είναι αυτός που πυροβόλησε στο πόδι τη γυναίκα ύστερα από διαπληκτισμό. Εξετάζεται εάν γνωρίζονταν και εκείνη πήγε εκεί για να συναντήσει τον αστυνομικό.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα μετέβη μόνη της στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Πρόκειται για πολιτικό που εμφανιζόταν συχνά σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

  • ΥΠΟΥΡΓΟΣ
  • ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    via Ειδησεις https://ift.tt/2I50FwL
    RSS Feed

    Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

    Δημοσίευση σχολίου

    To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

    Νεότερη Παλαιότερη