Βίντεο - ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στη Μένανδρου με έναν νεκρό

photo: Eurokinissi

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης. Στο βίντεο - ντοκουμέντο φαίνεται ο πανικός και η αναστάτωση κατά την ώρα των πυροβολισμών.

Kατά τη διάρκεια της συμπλοκής βγήκαν μαχαίρια και καδρόνια. Τραυματίστηκαν δύο άτομα, το ένα θανάσιμα.

astynomia374 1

Όταν έφτασαν στο σημείο πληρώματα της Άμεσης Δράσης, είδαν έναν άνθρωπο νεκρό στο δρόμο και έναν άλλο που ήταν τραυματισμένος σοβαρά.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσαν τους πυροβολισμούς, καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες.

πυροβολισμοι νεκρος αθηνα

Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών για το αιματηρό επεισόδιο θέλει τις ομάδες που ενεπλάκησαν να προετοιμασμένες για ένοπλη συμπλοκή με σκοπό την καθιέρωση της παρουσίας και του «ελέγχου» της περιοχής, όπου γίνεται παράνομη διακίνηση τσιγάρων.

Πρόκειται για κεντρικό σημείο της Αθήνας. Η αστυνομία διεξέγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



via Ειδησεις https://ift.tt/38pV7bD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη