Εργατικό Κέντρο Χίου: κατά της επίταξης στο Αίπος

Εργατικό Κέντρο Χίου: κατά της επίταξης στο Αίπος

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης να επιτάξει έκταση 620 στρεμμάτων στο 17ο χιλιόμετρο της οδού Χίου Βολισσού για τη δημιουργία μιας νέας δομής τύπου ΒΙΑΛ", σημειώνεται σε δελτίο τύπου του ΕΚΧ που σημειώνει ότι υπάρχει χρόνος να βρεθεί λύση για το προσφυγικό- μετανστευτικό από κοινού με την τοπική κοινωνία..
"Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά αποφασίζει αγνοώντας την τοπική κοινωνία. Ο όρος "επίταξη" δυστυχώς μας παραπέμπει σε άλλες δύσκολες εποχές για τη χώρα μας.
Θεωρούμε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να βρεθεί μια λύση στο προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα από κοινού όμως με την τοπική κοινωνία και με σεβασμό στις αποφάσεις της, διότι κάθε απόφαση για δημιουργία νέας ΒΙΑΛ είναι αντίθετη προς αυτή.
Καλούμε την κυβέρνηση και τα κόμματα της βουλής με σύνεση, ομόνοια και αλληλεγγύη να σταθούν δίπλα στο μείζον αυτό ζήτημα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας¨, σημειώνει το Εργατικό Κέντρο Χίου.

The post Εργατικό Κέντρο Χίου: κατά της επίταξης στο Αίπος appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2SpYMR9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη