Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Δρόσως που θα αλλάξει τη ζωή όλων

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1«Άγριες Μέλισσες» , που έχει «μαγέψει» το τηλεοπτικό κοινό.

Ο γάμος της Πηνελόπης και του Κλεομένη τελείται με επισημότητα, αφήνοντας συντετριμμένο τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης ομολογεί τα τρυφερά αισθήματά του στην Βιολέτα κι εκείνη ανταποκρίνεται θετικά, κάνοντάς τον ευτυχισμένο μετά από πολύ καιρό. Η Λενιώ ζητάει από τον Κυπραίο να μείνει το βράδυ μαζί της και κάνουν έρωτα, για πρώτη φορά.

Αντίθετα, η Πηνελόπη θα ζήσει μια περίεργη νύχτα γάμου με τον Κλεομένη. Οι γυναίκες του χωριού συνασπίζονται με στόχο να βοηθήσουν τον Τόλλια, ο οποίος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα χωρίς την Παγώνα. Κι ενώ ο Νικηφόρος κι η Ασημίνα ζουν τον έρωτά τους, η Δρόσω τον προσεγγίζει κρυφά για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή όλων.



via Press24.gr https://ift.tt/384Rw2z
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη