Να φτιάξουμε σύλλογο για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας!

Επιστολή αναγνώστη

Συζητούσα με έναν φίλο λίγο πριν στο τηλέφωνο, για όλα αυτά που γίνονται στο δημαρχείο με τις αυξήσεις 100% στα τέλη, αλλά και όλα τα άλλα ευτράπελα, και το ξεπούλημα που κάνει ο δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης.

Μην το κουράζω, καταλήξαμε ότι αφού εμείς είμαστε για τον γάιδαρο καβάλα και δεν αντιδρούμε, ευτυχώς που υπάρχει ο Σκούφιας και μας ξελασπώνει. Αφού δεν υπάρχει ούτε αντιπολίτευση ούτε άλλη φωνή να διαφυλάξει τα συμφέροντα μας, θα μας είχε πάει γαμ…..οντας ο δήμαρχος. Θα ξεπούλαγε ακόμα και τα έπιπλα από το δημαρχείο.

Το σκέφτηκα λίγο ακόμα και το πάω παρακάτω, και λέω να φτιάξουμε έναν σύλλογο πχ 'Ενεργών φίλων Καμένων Βούρλων', γιατί αφού εμάς δεν μας κόβει και δεν έχουμε τις γνώσεις να σταθούμε απέναντί στις μαλακίες που γίνονται και αποφασίζονται ερήμην μας στο δημαρχείο, να προσλάβουμε δικηγόρο με τις συνδρομές μας αλλά και με δωρεές, ώστε να βοηθάει τον Σκούφια στον αγώνα που κάνει για όλους μας.

Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αλλιώς, ας δώσουμε ότι έχει ο κάθε ένας, 5-10-20-50 euro να πάρουμε τον δικηγόρο μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Τι στο καλό, δεν θα μαζέψουμε 25 υπογραφές να φτιάξουμε τον σύλλογο? Έτσι να κάνω στα καφενεία, θα μαζέψω 100άδες υπογραφές, ώστε να έχουμε φωνή και να είμαστε νόμιμοι.

Γιατί απλά να πολεμάει ένας πολίτης τον δήμο δεν είναι σωστό.Ας βάλουμε πλάτη όλοι για το συμφέρον μας

via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/31F2R6P
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη