Κουμουτσάκος: Την άνοιξη η Ελλάδα θα είναι πλήρως θωρακισμένη για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι τους πρώτους μήνες της άνοιξης η Ελλάδα θα είναι πλήρως θωρακισμένη για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα.

Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι είναι θέμα εβδομάδων για να γίνουν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα κλειστά κέντρα στα νησιά προσθέτοντας πως έχουν εντοπιστεί οι τοποθεσίες που θα γίνουν.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης ανέφερε ότι για όσους δεν έχουν προσφυγικό προφίλ και έχουν προβατική συμπεριφορά θα υπάρχει κλειστός χώρος και συμπλήρωσε πως η χώρα πρέπει να έχει σαφή εικόνα για το ποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις παράγουν έργο και ποιες όχι.

Σχετικά με την τοποθέτηση πλωτών φραγμάτων ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι εξετάζεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης ασφάλειας των συνόρων.



via Press24.gr https://ift.tt/2H8LfXD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη