Σοκ στην Πάτρα: Νέα στοιχεία για το νεκρό βρέφος σε παραλία - ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες αρχές μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού βρέφους, στην πλάζ της Πάτρας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ένα βρέφος, περίπου τριών μηνών, το οποίο βρέθηκε νεκρό από διερχόμενο πολίτη στην παραλία Αγυιά.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το μωρό ήταν τυλιγμένο με μια κουβέρτα και πληροφορίες αναφέρουν πως τα χαρακτηριστικά του είναι αλλοιωμένα, γεγονός που δυσκολεύει αυτή τη στιγμή την εκτίμηση τόσο για τα αίτια όσο και για τον χρόνο θανάτου.

Άμεσα ενημερώθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο. Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της περιοχής για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, προκειμένου να πέσει "φως" στις συνθήκες θανάτου του βρέφους.

Η αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή/ΦΩΤΟ: ΑΝΤ1, tempo24.news



via Press24.gr https://ift.tt/2OMq55K
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη