Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Την Παρασκευή η κηδεία

Σε λαϊκό προσκύνημα τίθεται σήμερα η σορός του Κώστα Βουτσά, προκειμένου να τον αποχαιρετίσει ο κόσμος που τόσο τον αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια της προσφοράς του στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών από τις 9.00 σήμερα το πρωί μέχρι τις 7.30 το απόγευμα. Το λαϊκό προσκύνημα θα συνεχιστεί την Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 11.30 π.μ.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αμέσως μετά και στις 12.30 μ.μ. θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι.

Η κηδεία του Κώστα Βουτσά, που που πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης, θα γίνει από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών μετά το τέλος των επικήδειων.



via Press24.gr https://ift.tt/2uAmTDD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη