Άνδρες των ΜΑΤ με πολιτικά σε ρόλο μπαχαλάκηδων - Έσπασαν αυτοκίνητα πολιτών φεύγοντας από την Χίο

Άνδρες των ΜΑΤ με πολιτικά σε ρόλο μπαχαλάκηδων - Έσπασαν αυτοκίνητα πολιτών φεύγοντας από την Χίο

Οργή προκαλούν βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την Χίο όπου μερίδα ανδρών των ΜΑΤ λειτουργώντας με μεθόδους μπαχαλάκηδων, προβαίνουν σε βανδαλισμούς σε αυτοκίνητα και επιτίθενται σε πολίτες λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο για να αποχωρήσουν από το νησί

Σκηνές που θύμιζαν επιθέσεις και συμπεριφορές χούλιγκαν εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Χίο, κατά την αποχώρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ που είχε στείλει η κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια επιβολής του σχεδιασμού της για τη δημιουργία κλειστής δομής, λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος.

Στο βίντεο, το οποίο δημοσιοποίησε η τοπική ιστοσελίδα politisichios.gr, οι αστυνομικοί, που φορούσαν τα κράνη τους, καθυβρίζουν και κυνηγάνε τους νησιώτες ενώ σε κάποια πλάνα εμφανίζονται να κρατούν και οπλισμό. Αποκαλυπτικές είναι και οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στα Μεστά η κάμερα, κατέγραφε σκηνές απείρου κάλλους με τα ΜΑΤ να ρίχνουν χημικά και να σπάνε αυτοκίνητα πολιτών χωρίς αφορμή.

ΜΑΤ ΧΙΟΣ

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μερικές ώρες, καθώς χθες είχαν δημοσιοποιηθεί βίντεο στα οποία άνδρες των ΜΑΤ έσπαγαν αυτοκίνητα πολιτών στη Χίο

Οι άνδρες των ΜΑΤ φορώντας τα πολιτικά τους ρούχα, αξιοποίησαν τις εξαρτήσεις τους, όπως τα κράνη και πήραν μέχρι και τα όπλα τους προκειμένου να εκφοβίσουν τους πολίτες στους οποίους δεν δίστασαν να ρίξουν μέχρι και δακρυγόνα και να σπάσουν ακόμα και παρακείμενα οχήματα.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

Η συντονιστική επιτροπή κατοίκων και αιρετών, μετέβη στο Λιμεναρχείο Χίου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία κατά όσων προχώρησαν στην καταστροφή αυτοκινήτων.

ΜΑΤ

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης σχετικά με την απρόκλητη, όπως καταγγέλλει, επίθεση που δέχθηκε από άνδρες των ΜΑΤ.

ΜΑΤ ΧΙΟΣ

Το αποκαλυπτικό βίντεο

Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής, την Τρίτη το πρωί στην περιοχή Άγιος Μακάριος Βροντάδου, όπου πολίτες είχαν στήσει μπλόκο για να μην περάσουν μηχανήματα και ΜΑΤ, προπηλακίστηκε από άνδρες των ΜΑΤ επειδή ζήτησε εξηγήσεις για τον άδικο ξυλοδαρμό πολίτη -όπως ανέφερε- ο οποίος είχε συλληφθεί και αιμορραγούσε.

ΜΑΤ ΧΙΟΣ

Ο βουλευτής ενημέρωσε τη Εισαγγελία Πρωτοδικών για το συμβάν και κατέθεσε τη μηνυτήρια.

  • ΜΑΤ
  • ΧΙΟΣ
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
  • ΛΙΜΑΝΙ
  • ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ


    via Ειδησεις https://ift.tt/396Ygxc
    RSS Feed

    Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

    Δημοσίευση σχολίου

    To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

    Νεότερη Παλαιότερη