ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER : Οι προτάσεις της εταιρείας και η εισήγηση της προέδρου του τοπικού.





Ακολουθεί η εισήγηση της προέδρου του Τοπικού συμβουλίου Αράχωβας :


ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Έφη Ιγγλέζου – Κοροδήμου.

Ενημέρωση, εισήγηση και παρατηρήσεις επί του χωρίς ημερομηνία εγγράφου επιστολής πρότασης της εταιρίας ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER AE με τον τίτλο:
"Ορθή επανάληψη ΜΕΜΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για την επίλυση διαφορών για το έργο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ-ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ"
που διαβιβάστηκε από τον Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ- ΑΡΑΧΩΒΑΣ- ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ προς το Τοπικό Συμβούλιο, λέγοντάς του  ότι πρέπει να λάβει απόφαση επ' αυτού. Στην συνέχεια θα αναφέρω το έγγραφο αυτό με την λέξη «ΜΕΜΟ».

ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Το έγγραφο με τον παραπάνω τίτλο, η εταιρία ΑΡΑΧΩΒΑ CENTER AE, την οποία στη συνέχεια θα την αναφέρω ως «η εταιρία», το διαβίβασε ηλεκτρονικά και πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο με αριθ. Πρωτ. 8546/19-11-2019. Στο διαβιβαστικό της η εταιρία αναγράφει ότι το ίδιο έγγραφο είχε καταθέσει στο Δήμο, στις 24-9-2018 επί δημαρχίας Γιάννη Γεωργακού.
Ο Δήμαρχος κ. Σταθάς διαβίβασε φωτοτυπία του ΜΕΜΟ και του διαβιβαστικού της εταιρίας στο Τοπικό Συμβούλιο Αράχωβας,  επί του οποίου έγραψε με το χέρι του, SOS,  μέχρι την άλλη Τετάρτη,  Τοπικό Συμβούλιο 19-11-2019 και έθεσε την υπογραφή του .
Όποιοι από τους κ. κ Τοπικούς Συμβούλους θέλουν, μπορούν να πάρουν αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων για το αρχείο τους διότι μπορεί στο μέλλον να σας χρειαστούν.
Με ενόχλησε η ανάμειξη του κ. Δημάρχου
Διαβάστε περισσότερα »

via e-hani https://ift.tt/38jRBiL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη