Σοφιανός: Eίμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε το θέμα των ΜΚΟ από το 2015

"Το πρόβλημα είναι η πολιτική εγκλωβισμού. Η πολιτική εγκλωβισμού έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα στρατόπεδο 100.000 εγκλωβισμένων ανθρώπων, που έχουν δικαίωμα να καταθέσουν αίτηση ασύλου στη χώρα προορισμού. Αυτό τους το απαγορεύει. Αυτό έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό κάνει και η κυβέρνηση της ΝΔ. Η λογική ότι με την καταστολή θα αντιμετωπίσουμε και θα αποκόψουμε τις ροές έχει αποτύχει. Άρα σήμερα αυτό που πρέπει να επιτάξουμε στην πάλη είναι ότι στα νησιά δεν μπορεί να υπάρχει κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης 7000 Plus" δήλωσε στον Realfm 97,8 ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αθηναίων.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα τόνισε ότι "πρέπει από τα νησιά άμεσα να προωθούνται στην ηπειρωτική χώρα και από εκεί με τη φροντίδα του κράτους και όχι των ΜΚΟ, γιατί είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε αυτό το θέμα από το 2015".
"Πρέπει να εξαναγκαστεί η Ευρώπη να πάρει κατ' αναλογία αυτόν τον κόσμο και φυσικά όσοι θεωρούν την Ελλάδα ως τόπο προορισμού, για αυτόν τον κόσμο, με ανθρώπινους όρους να αντιμετωπίζεται το αίτημά του" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:


via Press24.gr https://ift.tt/31xlKZw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.