Megxit: Στο Netflix πιάνει δουλειά η Μέγκαν

Μετά την παραίτηση από τα πριγκιπικά καθήκοντα, η Δούκισσα του Σάσεξ αναζητούσε νέα επαγγελματική δραστηριότητα και φαίνεται πως τη βρήκε. Σύμφωνα με το page Six, η Μέγκαν Μαρκλ θα εμφανίζεται στο reality σόου του Καναδά "I do, redo", όπου ζευγάρια επανασχεδιάζουν τον γάμο τους αφού η πρώτη τελετή καταστράφηκε.

Παρουσιάστρια θα είναι η κολλητή της Μέγκαν και στιλίστρια Τζέσικα Μαλρόνεϊ και θα προβάλλεται από το Netflix. Πάντως, πηγή αναφέρει πως η Δούκισσα του Σάσσεξ θα έχε "σποραδικές εμφανίσεις".

Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά της Μέγκαν μετά την παραίτηση από τη βασιλική οικογένεια, στην προσπάθεια να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.

Η μισθολογική κλίμακα στον Καναδά για μία guest εμφάνιση είναι 588 δολάρια τη μέρα, αν και είναι ασαφές αν η Μέγκαν θα πληρώνεται.

Το reality σόου θα είναι δέκα επεισοδίων και θα προβάλλει τον γάμο των ονείρων δέκα ζευγαριών.

via Press24.gr https://ift.tt/2SdgNAD

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη