Αποκαλύψεις για τα «Φιλαράκια»: Πώς θα γίνει το... reunion – Οι μυθικές απολαβές των πρωταγωνιστών

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Friends», που λατρεύτηκε από εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο, βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ενός deal με την Warner Bros. που ετοιμάζεται να δώσει σάρκα και οστά στο... reunion που όλοι περίμεναν.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν φήμες σχετικά με την «επανασύνδεση» των αγαπημένων πρωταγωνιστών της σειράς, αλλά ένα δημοσίευμα της Wall Street Journal ρίχνει φως στις συνθήκες με τις οποίες θα επιστρέψουν στην μικρή οθόνη οι Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τα «Φιλαράκια» δεν θα επιστρέψουν ως σειρά με νέα επεισόδια, αλλά θα πρόκειται για μία «ειδική συγκέντρωση» που πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει η υπηρεσία HBO Max αυτήν την άνοιξη, όπως ανέφεραν στην Wall Street Journal πηγές με γνώση επί του θέματος.

Ο κάθε ένας από τους έξι βασικούς πρωταγωνιστές της σειρά θα λάβει μεταξύ 2,25 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους, αν και επίσημα δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο έως τώρα.

Η Warner Bros., σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τους παραγωγούς της σειράς για να συμμετάσχουν σε αυτήν την «ειδική συγκέντρωση».

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι σε αυτήν το... ειδικό reunion θα υπάρχει αναδρομή στη σειρά και συνεντεύξεις με το cast. Έως τώρα δεν έχει οριστεί ο «οικοδεσπότης», αλλά η παρουσιάστρια που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Ellen DeGeneres.



via Press24.gr https://ift.tt/2SpUlod
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη