Κορονοϊός: Απολυμαίνουν αεροσκάφος της Rynair τέσσερις μέρες μετά το κρούσμα

Κορονοϊός: Απολυμαίνουν αεροσκάφος της Rynair τέσσερις μέρες μετά το κρούσμα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βελγικής γαλλόφωνης εφημερίδας La Libre Belgique και επικαλείται το ΚΥΠΕ, ένα αεροπλάνο της Ryanair βρίσκεται ακινητοποιημένο επί του παρόντος στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δυο εσωτερικά έγγραφα τα οποία έχει στην κατοχή της η La Libre, το αεροσκάφος ακινητοποιείται επί του παρόντος για "απολύμανση" και "βαθιά πλύση" του στη Θεσσαλονίκη μετά από "μια πρώτη επιβεβαιωμένη περίπτωση κορωνοϊού".

Άγνωστο παραμένει αυτή τη στιγμή ποιοι ήταν οι προορισμοί του μολυσμένου αεροσκάφους, με την Libre να κάνει λόγο για την Ισπανία, χωρίς ωστό να μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

  • ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
  • RYNAIR
  • ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ
  • ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
  • ΙΟΣ


    via Ειδησεις https://ift.tt/387K3Pe
    RSS Feed

    Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

    Δημοσίευση σχολίου

    To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

    Νεότερη Παλαιότερη