Ιωάννινα: Χαλαρή συζήτηση και selfie του Τσίπρα σε μπαράκι - ΦΩΤΟ

Τη δυνατότητα να συνομιλήσει σε χαλαρό κλίμα με πολίτες των Ιωαννίνων, είχε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κεντρικό μπαράκι των Ιωαννίνων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιεί περιοδεία στην Ήπειρο, επισκέφτηκε την Τετάρτη την Άρτα και στη συνέχεια μετέβη στα Ιωάννινα όπου έγινε πολύωρη ανοικτή συνέλευση.

Στη βραδινή του έξοδο στα Ιωάννινα, ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με ανθρώπους νεαρής ηλικίας, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για «την καταπολέμηση της ανεργίας, τη συμπίεση των μισθών, το drain drain αλλά και τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην υποβάθμιση των δημοσίων πανεπιστημίων προς όφελος της ιδιωτικής εκπαίδευσης».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ιδιαίτερη μνεία έγινε και στο εγχείρημα του isyriza.gr και τον ρόλο «που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων». Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι παριστάμενοι ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να βγουν μαζί selfie φωτογραφίες και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους αρνήθηκε. 

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ



via Press24.gr https://ift.tt/3bAGtQB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη