Μητσοτάκης για Άδωνι: Είναι ο “troubleshooter” της κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Ως "troubleshooter" χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας σήμερα στον υπουργό Εμπορίου και Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, Dr Majid bin Abdullah Al Qasabi.

Παίρνοντας τον λόγο, μετά την τοποθέτηση του Al Qasabi, ο Πρωθυπουργός εστίασε στις επενδύσεις, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι "η στιγμή είναι η κατάλληλη για κινητοποίηση κεφαλαίων από τη Σαουδική Αραβία για επενδύσεις στην Ελλάδα". Εμφανίστηκε, δε, πεπεισμένος ότι "θα έχουμε την ευκαιρία με εσάς, τις ομάδες σας και τις δικές μας ομάδες, να συζητήσουμε τους επόμενους μήνες, με κάθε λεπτομέρεια, όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πρόσωπα που τον συνοδεύουν σε αυτό τον ταξίδι, λέγοντας για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη ότι είναι "troubleshooter". Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός, δηλαδή είναι "ένα πρόσωπο επιφορτισμένο να λύνει προβλήματα, όταν υπάρχουν, οποιουδήποτε τύπου δυσκολίες με ξένες επενδύσεις".

Δείτε τις δηλώσεις του υπουργού Εμπορίου και Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας και του Έλληνα Πρωθυπουργού: 



via Press24.gr https://ift.tt/2v4aHus
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη