Φωτογραφικό ντοκουμέντο: Η κάμερα «συνέλαβε» τον αστυνομικό-ληστή (video)

Φωτογραφικό ντοκουμέντο: Η κάμερα «συνέλαβε» τον αστυνομικό-ληστή (video)

Φωτογραφικό ντοκουμέντο με τη δράση του ειδικού φρουρού που λήστευε βενζινάδικα και περίπτερα εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Το φωτογραφικό υλικό είναι από ληστεία σε βενζινάδικο στο Γαλάτσι. Ο 29χρονος ειδικός φρουρός με την απειλή  του υπηρεσιακού του πιστολιού, έχει ακινητοποιήσει τον υπάλληλο και του αρπάζει τις εισπράξεις της νύχτας.

Διαφεύγει με μια από τρεις μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσε ο νεαρός αστυφύλακας. Από τον περασμένο Νοέμβριο είχε ληστέψει 9 βενζινάδικα και δύο περίπτερα, με  λεία  4.400 ευρώ.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής, μετά από διπλή ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και περίπτερο στο Περιστέρι και στο Γαλάτσι.

«Αντιμετώπιζα οικονομικά προβλήματα, καθώς είχα εθιστεί στον ηλεκτρονικό τζόγο» είπε στους συναδέλφους του.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον Ανακριτή.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ σε βάρος του διατάχθηκε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ληστείες κατ' εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γ. Γεραφέντης

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/38xKsvu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη