Θρήνος στη Βρετανία: Νεκρό παιδί 13 ετών από κορονοϊό

Θρήνος στη Βρετανία: Νεκρό παιδί 13 ετών από κορονοϊό

Θρήνος στη Βρετανία από το θάνατο ενός παιδιού μόλις 13 ετών στο Λονδίνο. Το αγόρι είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου.

Πέθανε ένα 13χρονο αγόρι στο Λονδίνο που είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό, ανακοίνωσε αργά σήμερα το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου.

«Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί θετικό στον Covid-19 υπέκυψε, και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένεια αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Ο θάνατος σχετίζεται με τον κορονοϊό και δεν θα γίνει κανένα επιπλέον σχόλιο».

Μακραίνει η λίστα των νεκρών

Ο νέος κορονοϊός έχει στοιχίσει τη ζωή σε επιπλέον 381 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, καταγράφοντας ρεκόρ ημέρας, που σηματοδοτεί την επιτάχυνση των ρυθμών εξάπλωσης της πανδημίας. Το σύνολο των νεκρών από τη νόσο ανέρχεται σε 1.789, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Ο απολογισμός αυτός του υπουργείου Υγείας, που αφορά το διάστημα μέχρι τις 17.00 τοπική ώρα τη Δευτέρα, είναι διπλάσιος και πλέον από εκείνον που δημοσιεύτηκε πριν από 24 ώρες με 180 νέους θανάτους.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων άγγιξε τις 25.150, ήτοι μια αύξηση άνω των 3000 κρουσμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Ελλάδα: 82 νέα κρούσματα, 1314 συνολικά - 7 νέοι θάνατοι, 49 συνολικά

Με το χρονόμετρο οι έξοδοι με sms στο 13033 - Τέλος στην χειρόγραφη δήλωση μετακίνησης

Οδηγός προς εργαζομένους και επαγγελματίες. Το επίδομα των 800 ευρώ, η ΕΡΓΑΝΗ, η αίτηση και οι παροχές



via Ειδησεις https://ift.tt/3aADyGP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη