Ματαιώνονται οι ελληνικές ιπποδρομίες στις 15 και 22 Μαρτίου

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. ανακοινώνει τη ματαίωση των ελληνικών ιπποδρομιών για τις 15 και 22 Μαρτίου, καθώς τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και τις 27 Μαρτίου 2020, βάσει σχετικής υπουργικής απόφασης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών, στηρίζοντας τις ενέργειες για την προστασία της δημόσιας υγείας. Καλούμε, λοιπόν, τους φιλίππους να μην έρθουν στο Markopoulo Park και να μην επιχειρήσουν να επισκεφθούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ αυτή την περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, η Ιπποδρομίες Α.Ε. παρακολουθεί στενά το ζήτημα και τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων και θα ενημερώνει το κοινό για οποιαδήποτε σχετική εξέλιξη.



via Press24.gr https://ift.tt/3b0oQJ7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη