Κορονοϊός - Έκτακτο: Σε απόλυτη καραντίνα 2 χωριά στην Κοζάνη - Δεν βγαίνει κανείς!

Κορονοϊός - Έκτακτο: Σε απόλυτη καραντίνα 2 χωριά στην Κοζάνη - Δεν βγαίνει κανείς!

Κορονοϊός: Σε καραντίνα αναμένεται να μπουν τα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγάσια στον Δήμο Βοϊου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Περιφέρειας και του Δήμου, νοσεί το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων.

Η καραντίνα περιλαμβάνει απαγόρευση εισόδου-εξόδου στα δύο χωριά, και προσέγγιση συνεργείων των υπηρεσιών Υγείας αλλά και του δήμου για την τροφοδοσία των χωριών με τρόφιμα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Οι περισσότεροι από τους νοσούντες προέρχονται από εκείνους που παραβρέθηκαν στην κηδεία σε καφενείο της Δαμασκηνιάς, όπου δυστυχώς είχε ως συνέπεια τον θάνατο του 93χρονου πατέρα του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών προβαίνουν σε μία ιχνηλάτηση των πολιτών που βρέθηκαν σε αυτή την κοινωνική εκδήλωση και κυρίως εκείνων που προέρχονταν από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι φέρεται να ήταν οι μεταφορείς του ιού.

Διαβάστε επίσης:

Νωρίτερα θα ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ από αύριο λόγω κορονοϊού

Κορονοϊος: Κλείνουν τα καταστήματα λιανικής

Κορονοϊός: Πλαφόν στην αγορά αντισηπτικών βάζει η κυβέρνηση



via Ειδησεις https://ift.tt/39VPGlk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη