Κορονοϊός - Καραγεωργόπουλος: Σε κάθε επιβεβαιωμένο κρούσμα αντιστοιχούν άλλα 50 - ΒΙΝΤΕΟ

Για επιθετική διασπορά του ιού στην κοινωνία, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος Δρόσος Καραγεωργόπουλος, εκτιμώντας ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν σημαντικά.

«Βλέπουμε την πίεση που αρχίζει και ανεβαίνει στα νοσοκομεία. Σίγουρα με αυτά τα μέτρα προσπαθούμε να καταστείλουμε με τον μεγαλύτερο δυνατό τρόπο τον ιό και να έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Σε κάθε κρούσμα μπορεί να αντιστοιχούν άλλα 50 ή και περισσότερα κρούσματα που δεν έχουν ανιχνευτεί. Δυστυχώς, υπάρχει μία διασπορά στην κοινωνία, η διασπορά είναι επιθετική. Σκοπός μας είναι να το περιορίσουμε αυτό και να αξιολογήσουμε την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρόσος Καραγεωργόπουλος.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2UxgUIN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη