Κορονοϊός: Μετά την ΕΡΤ κρούσμα και στην «Καθημερινή»

Κορονοϊός: Μετά την ΕΡΤ κρούσμα και στην «Καθημερινή»

Κορονοϊός: Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε δημοσιογράφος που εργάζεται στο site της Καθημερινής. Η είδηση έρχεται μόλις λίγη ώρα μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Το κρούσμα κορονοϊού επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η Καθημερινή.

Η ανακοίνωση της Καθημερινής

Σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι ένας εργαζόμενος στο site της εφημερίδας έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του. Η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη των εργαζομένων και την απρόσκοπτη λειτουργία της εφημερίδας. Ευχόμαστε στον συνάδελφό μας περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την συμβολή των συνεργατών και αναγνωστών μας θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα στα ΜΜΕ, καθώς νωρίτερα η ΕΡΤ είχε ανακοινώσει πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: 

Κορονοϊός: Έκκληση Κικίλια σε γιατρούς και νοσηλευτές - «Κάντε αίτηση για προσλήψεις στο ΕΣΥ»

Κορονοϊός: Όλη η ΠΝΠ με τα κατεπείγοντα μέτρα



via Ειδησεις https://ift.tt/2TKMnYC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη