Πανεπιστημιούπολη Σερρών: Έκλεισαν συμβολικά την είσοδο οι διοικητικοί υπάλληλοι

Πανεπιστημιούπολη Σερρών: Έκλεισαν συμβολικά την είσοδο οι διοικητικοί υπάλληλοι

Σε συμβολικό κλείσιμο της κεντρικής εισόδου της Πανεπιστημιούπολης Σερρών  για λίγη ώρα, προχώρησαν χθες το πρωί οι Διοικητικοί Υπάλληλοι ιδρύματος των Σερρών έχοντας τη συμπαράσταση, διά της παρουσία τους, μελών του παλιού Πρυτανικού Συμβουλίου.

Η κινητοποίηση αποτέλεσε συνέχεια των δράσεων που αποφασίστηκαν στη
Συνέλευση της 26ης Φεβρουαρίου 2020, ως αντίδραση στην υποβάθμιση – όπως υποστηρίζουν-που υπέστη η Πανεπιστημιούπολη Σερρών, με την απουσία εκπροσώπου της στη νέα Διοικούσα του Πανεπιστημίου.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών η καθηγήτρια της Πανεπιστημιούπολης και πρώην μέλος του Πρυτανικού Συμβουλίου Λίλα Θεοδωρίδου είπε πως η παρουσία τους  σε αυτή τη δράση είχε στόχο να στείλουν το μήνυμα  πως είναι εδώ  και χωρίς αξιώματα για να στηρίξουν το αίτημα για άμεση  τροποποίηση της σύνθεσής της Διοικούσας Επιτροπής  του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ώστε να συμπεριληφθεί σε αυτή εκπροσώπηση της Πανεπιστημιούπολης Σερρών.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Q40WnZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη