Κορονοϊός: Αρκετός κόσμος σε παραλία της Γλυφάδας την Κυριακή - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αποφάσισαν το Σάββατο να κλείσουν οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα σε μία προσπάθεια μη εξάπλωσης του κορονοϊού, ωστόσο οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου ξεχύθηκαν ξανά στις παραλίες, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Μία απ' αυτές βρίσκεται στη Γλυφάδα, με υποδομές οργανωμένης παραλίας, όπου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, υπάρχει αρκετός κόσμος.

Δείτε τη φωτογραφία του αναγνώστη του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]via Press24.gr https://ift.tt/33kqgLP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.