Χιόνια στα ορεινά της Ροδόπης

Χιόνια στα ορεινά της Ροδόπης

Το «Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης, τα παλιά παλούκια καίει, τα καινούργια ξεριζώνει» επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά. Ψιλόβροχο και κρύο στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά. Αυτό είναι το σημερινό σκηνικό του καιρού στη Ροδόπη που αποτρέπει (ευτυχώς λόγω του κορονοϊού) τις μετακινήσεις και τις εξόδους.

Ήδη, μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας, της ΠΕ Ροδόπης και των δήμων, όπου χρειάστηκε από το πρωί, έσπευσαν να διατηρήσουν ασφαλές και ανοιχτό το οδικό δίκτυο, στο δρόμο προς το Τελωνείο της Νυμφαίας, στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα, και στα ορεινά της Οργάνης και του Κέχρου.

 

Οι οδηγοί, ωστόσο, αυτοί οι οποίοι είναι απαραίτητο να μετακινηθούν και μόνο, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς οι ίδιες καιρικές συνθήκες: χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και χιόνια στα ορεινά θα επικρατήσουν και αύριο σύμφωνα με την πρόβλεψη της Ε.Μ.Υ..

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33joryJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη