Κορονοϊός: Το "Πάμε για καφέ" υπερίσχυσε του "Μένουμε σπίτι" στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ

Τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα μας και η έντονη ανησυχία που υπάρχει, δεν φαίνεται να πτοούν τους Θεσσαλονικείς που «εκμεταλλεύτηκαν» την ηλιόλουστη ημέρα της Παρασκευής και βγήκαν για βόλτα και καφέ!

Η συμπρωτεύουσα θεωρείται «η πόλη του καφέ» και κανείς δεν έχει αμφιβολία για αυτό. Μάλιστα, σήμερα με τον καιρό να είναι ιδανικός για βόλτα πολλοί ήταν εκείνοι που παρά τις συστάσεις για περιορισμό των εξόδων και των δραστηριοτήτων και αψηφώντας τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού, επέλεξαν να κάνουν την βόλτα τους όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες στη Λεωφόρο Νίκης με φόντο το λιμάνι, στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και σε άλλα κεντρικά μέρη. Σημειώνεται, ότι οι καμπάνιες του ΕΟΔΥ προτρέπουν τον κόσμο να μη βγαίνει έξω από το σπίτι χωρίς σημαντικό λόγω, ωστόσο όπως φαίνεται, πολλοί είναι αυτοί που δεν τηρούν τις οδηγίες.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης, το τελευταίο διάστημα είναι αισθητή η διαφορά στην κεντρική αγορά της πόλης με την κίνηση στα εμπορικά καταστήματα όσο αυξάνονται τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα να μειώνεται. Μάλιστα, με την διακοπή των μαθημάτων στα πανεπιστήμια πολλοί είναι οι φοιτητές που επέλεξαν να εγκαταλείψουν την πόλη και να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους. Παράλληλα, πολλοί είναι εκείνοι που συνειδητά έχουν επιλέξει να περιορίσουν τις εξόδους τους.



via Press24.gr https://ift.tt/38NOK12
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη