Ένταλμα σύλληψης για τον Στέφανο Χίο

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον Στέφανο Χίο με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» ότι κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ λόγω κορονοϊού που θεωρείται ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, ότι δύναται να προκληθούν φαινόμενα συνωστισμού στα σούπερ μάρκετ και δημιουργείται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις αρμόδιες Αρχές για τον Στέφανο Χίο.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας "Μακελειό" και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Η μήνυση αφορούσε στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, που προκαλούν φόβο στον πληθυσμό, με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στη δημόσια υγεία της χώρας (άρθρο 191 ΠΚ). 


via Press24.gr https://ift.tt/2TN3KrQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη