Κλείνει το Άλσος Περιστερίου

photo αρχείου Eurokinissi

Στο κλείσιμο του 'Αλσους Περιστερίου προχωρεί ο δήμος, ως μέτρο πρόληψης για τη διασπορά του κορονοϊού. Σε πρώτη φάση η απόφαση ισχύει έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει ότι θα παραμείνει κλειστό το 'Αλσος Περιστερίου έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για προληπτικούς λόγους με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού. Για οτιδήποτε άλλο θα υπάρξει νεότερη ειδοποίηση».

Στο μεταξύ, οι δήμοι της Αττικής, ο ένας μετά τον άλλο, ανακοινώνουν ειδικά μέτρα και τροποποιήσεις στα ωράρια των δημοτικών υπηρεσιών, ελέγχους ως προς την προσέλευση του κοινού και κυρίως ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ώστε οι δημότες να εξυπηρετούνται από το σπίτι τους και όχι με φυσική παρουσία. Κάποιοι δήμοι έχουν αρχίσει να δημιουργούν και σποτάκια με τα μέτρα προφύλαξης και το τι οφείλει να κάνει ο κάθε δημότης, όπως ο δήμος Βύρωνα.



via Ειδησεις https://ift.tt/2TTDDiZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη