Έχεις απορία για τον κορονοϊό; Οι ειδικοί απαντούν

Σε συναγερμό βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Ελλάδα έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας, προκειμένου δηλαδή να μην έχουμε μεγαλύτερη διασπορά . Ο νέος κορονοϊός-2019 ονομάζεται πλέον SARS-CoV-2, ενώ η ασθένεια που προκαλεί ονομάζεται COVID-19. Πόσα όμως γνωρίζουμε για τον ιό αυτό; Έχετε απορίες; Στείλτε τα ερωτήματά σας στο enikos.gr μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Στις ερωτήσεις σας θα απαντήσει ο Δρόσος Καραγεωργόπουλος, Παθολόγος Λοιμωξιολόγος - ειδικός Δημόσιας Υγείας και Γιατρός της Μονάδας Αναφοράς στο νοσοκομείο "Αττικόν". Όλες οι απαντήσεις θα δημοσιευτούν στο enikos.gr.

Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας με τους εξής τρόπους:

-Αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε το ερώτημά σου μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

-Mέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]via Press24.gr https://ift.tt/2U9Sd4Z
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.