Έχεις απορία για τον κορονοϊό; Οι ειδικοί απαντούν

Σε συναγερμό βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Ελλάδα έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας, προκειμένου δηλαδή να μην έχουμε μεγαλύτερη διασπορά . Ο νέος κορονοϊός-2019 ονομάζεται πλέον SARS-CoV-2, ενώ η ασθένεια που προκαλεί ονομάζεται COVID-19. Πόσα όμως γνωρίζουμε για τον ιό αυτό; Έχετε απορίες; Στείλτε τα ερωτήματά σας στο enikos.gr μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Στις ερωτήσεις σας θα απαντήσει ο Δρόσος Καραγεωργόπουλος, Παθολόγος Λοιμωξιολόγος - ειδικός Δημόσιας Υγείας και Γιατρός της Μονάδας Αναφοράς στο νοσοκομείο "Αττικόν". Όλες οι απαντήσεις θα δημοσιευτούν στο enikos.gr.

Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας με τους εξής τρόπους:

-Αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε το ερώτημά σου μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

-Mέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]



via Press24.gr https://ift.tt/2U9Sd4Z
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη