ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα - ΤΩΡΑ

Θετική στoν κορονοϊό διεγνώσθη η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19), το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη προ ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19», ανέφερε στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια #Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες», συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας αναφέροντας στη συνέχεια το πώς θα εκτελεί από δω και πέρα τα καθήκοντα του.

«Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ' αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας», κατέληξε.

Δείτε την ανάρτηση:



via Press24.gr https://ift.tt/2Wb9qNS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη