Εμπορικός Σύλλογος Θήβας : Δεν ανοίγουμε τα καταστήματα μας,για την ασφάλεια όλων μας

O Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ζήτησαν από τις αρμόδιες αρχές, την εντατικοποίηση των περιπολιών για την προστασία και την ασφάλεια των κλειστών καταστημάτων μας για να μην έχουμε φαινόμενα παραβίασης τους, όσο και για να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας στο δημόσιο χώρο που πλέον έχει αλλάξει μορφή, καθώς επίσης και την αυστηρότερη τήρηση των μέτρων που έχουν εκδοθεί ΦΕΚ 17/3/2020-915.
Προτρέπουμε όλους τους συναδέλφους - εμπόρους - επαγγελματίες , να παραμείνουμε σπίτι, προστατεύοντας την οικογένεια μας, τους συνανθρώπους μας και την οικονομία, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς το συντομότερο δυνατό, αποτελώντας το παράδειγμα προς μίμηση.


 

Δεν ανοίγουμε τα καταστήματα μας , για την ασφάλεια όλων μας.

 

Παραμένουν ανοιχτά μόνο όσοι συνάδελφοι επιτρέπεται να λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί στο ΦΕΚ 17/3/2020-915. Προσοχή στους Κ.Α.Δ. που λειτουργούν (ενημερωνόμαστε από τους λογιστές μας ), ώστε να μην βάζουμε σε κίνδυνο συμπολίτες μας και να αποφύγουμε τις κυρώσεις του νόμου.
Ο Σύλλογος μας είναι πάντα δίπλα σας, προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε άμεσα τηλ. Επικοινωνίας 2262027081 καθώς και στο email :esthiva@yahoo.gr




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2vLoJlG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη