Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε το τεστ για τον κορονοϊό - Τι ευχήθηκε στους ακολούθους της

Μετά από 13 ημέρες που βρισκόταν κλεισμένη στο σπίτι της βγήκε η κριτής του My Style Rocks, Έλενα Χριστοπούλου για έναν και μοναδικό λόγο όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της μέσα από το αυτοκίνητό της, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπαν μου γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλαρια πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου.. Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπο μου μετά από 13 ημέρες μέσα ..είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα.

Έβαλα άρωμα .. σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω .. δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά * πήρα και έναν καφέ απ έξω που μου φαίνεται νέκταρ .. πήγα να κάνω προληπτικά το τεστ για να δω που βρίσκομαι και που πατώ και πάλι μέσα στο σπίτι μου! Και όλα μοιάζουν σαν να τα κάνω για πρώτη φορά!!! Εύχομαι όλοι να βγούμε καλύτεροι .. από τα σπίτια μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.



via Press24.gr https://ift.tt/2JiXBxw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη