Μητσοτάκης για Μέρκελ: Μην νομίζετε ότι είμαστε τσακωμένοι - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την ομιλία του στο Ελληνογερμανικό Φόρουμ, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην επιδημία του κορονοϊού και τα μέτρα που ελήφθησαν για τον περιορισμό του. Συγκεκριμένα σημείωσε πως πρέπει να αποφεύγονται οι χειραψίες κάτι που ο ίδιος και η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έκαναν πράξη.

"Κανένα μαζικό μέτρο δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ατομική ευθύνη... Καμία κεντρική απόφαση δεν αποδίδει αν δεν τη συμμερίζονται οι πολίτες. Προσωπική υγιεινή... αποφεύγουμε μέχρι και τις χειραψίες, το κάναμε πράξη με την Καγκελάριο, μην νομίζετε ότι είμαστε τσακωμένοι αν δείτε τα σχετικά πλάνα, αυτό επιβάλλουν οι κανόνες της υγιεινής" είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ



via Press24.gr https://ift.tt/2Q11Scz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη