Κορονοϊός: Αναστέλλεται η λειτουργία του Παιδικού Πανεπιστημίου της Περιφέρειας Αττικής

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη αναστέλλεται για δύο εβδομάδες η λειτουργία του Παιδικού Πανεπιστημίου της Περιφέρειας Αττικής, για προληπτικούς λόγους προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, από τον ιό του κορονοϊού.

Ειδικότερα δεν θα διεξαχθούν μαθήματα στο Παιδικό Πανεπιστήμιο το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαρτίου καθώς και το επόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου.

Ενημέρωση σχετικά με την επαναλειτουργία του Παιδικού Πανεπιστημίου θα υπάρξει με νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Με αφορμή την αναστολή των μαθημάτων ο κ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, είμαστε υποχρεωμένοι να αναστείλουμε προσωρινά για προληπτικούς λόγους τη λειτουργία του Παιδικού Πανεπιστημίου, συμβάλλοντας και εμείς από την πλευρά μας στην προσπάθεια να περιοριστεί ο κίνδυνος έξαρσης του κορονοϊού. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά μόλις διασφαλίσουμε ότι δεν συντρέχει ο παραμικρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία».



via Press24.gr https://ift.tt/2PUuggq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη