Ανακοίνωση Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Θήβας μετά από την σημερινή συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Θηβαίων

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις δημοσιεύσεις και τις ανακοινώσεις των Υπουργείων και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης , το Δ.Σ. του Συλλόγου των Δημοτικών Υπαλλήλων Θήβας, ζήτησε και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Θηβαίων , όπου συζητήθηκαν θέματα όπως:

 

 1. Την πρόληψη και προστασία από τον κορωνοϊό , όλων των υπαλλήλων του Δήμου και ειδικότερα των συναδέλφων στη διοίκηση που έρχονται σε καθημερινή επαφή και εξυπηρετούν τους δημότες καθώς και των συναδέλφων στα συνεργεία του Δήμου και της καθαριότητα που βρίσκεται σε καθημερινό κίνδυνο.

 

 2. Τις άδειες ειδικού σκοπού.

 

 3. Αλλα θέματα που αφορούν την μη διασπορά του ιού.

 

 Ο,τι αφορά την πρόληψη – προστασία για τους υπαλλήλους του Δήμου Θηβαίων:

 

 Ο Δήμος Θηβαίων:

 

 - Τοποθέτησε σ' όλους τους χώρου εισόδου ειδικά δοχεία με απολυμαντικό αλκοολούχο διάλυμα για την υγιεινή των χεριών καθώς και μία αντλία σε κάθε τμήμα.

 

 Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Θήβας

 

 -Σε συνεργασία με τον γιατρό εργασίας του Δήμου Θηβαίων κ. Μίντζια Θεόδωρο, μας στάλθηκε ενημερωτικό υλικό με e-mail , σ' όλους τους υπαλλήλους του Δήμου.

 

 - Φτιάχτηκαν ειδικοί πίνακες για ενημέρωση σ' όλα τα τμήματα για τα μέτρα πρόληψη αντιμετώπισης του κορωνοϊού και τοποθετήθηκαν δίπλα στα ειδικά δοχεία με το αλκοολούχο διάλυμα.

 

 Μετά από επικοινωνία με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου και το Δ.Σ. του συλλόγου μας, ο Γιατρός εργασίας κ. Μίντζιας Θεόδωρος είναι στην διάθεση κάθε εργαζόμενου για οδηγίες και διευκρινήσεις σχετικά με την πρόληψη του κορωνοϊού .

 

 Επίσης σε περίπτωση που υπάρχει αδιαθεσία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ: τηλ. 2105212054 ή τηλ. Γραμμή 1135).

 

 Μετά από έκτακτο Δ.Σ. ο σύλλογος αποφάσισε την διάθεση στα μέλη του ατομικών αλκοολούχων διαλυμάτων τα οποία θα δοθούν τις επόμενες ημέρες.

 

 Επίσης με e-mail θα ενημερώνει τα μέλη του για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊο καθώς και στο sait του Συλλόγου https://ift.tt/2xtoXyb υπάρχουν ενημερώσεις με ανακοινώσεις που θα ανεβάζει ο Σύλλογος.

 

 Οτι αφορά τις άδειες ειδικού σκοπού , θα δοθούν οι άδειες που θα ζητηθούν με την προϋπόθεση πάντα να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας στην κάθε υπηρεσία μέχρι νεοτέρας αποφάσεως.

 

 Οι εξελίξεις προχωρούν και μέρα με την μέρα τα δεδομένα αλλάζουν.

 

 Συνάδελφοι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που έχουμε εκθέτοντας τον ίδιο τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους σε κίνδυνο.

 

 
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΗΒΑΣ




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/38QeMAI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη