Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του ΕΚΒ

Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του ΕΚΒ

Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, όπως ανακοινώθηκε σε σχετική ανακοίνωση, με γνώμονα την προστασία και τη διασφάλιση της υγείας όσων το επισκέπτονται καθημερινά. Το νέο ωράριο θα ισχύσει μέχρι τη λήξη των μέτρων, που έχουν ληφθεί για την προστασία των πολιτών και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού (covid 19).

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΚΒ, από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για το εν λόγω διάστημα, θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως 2 μ.μ., ενώ τα απογεύματα θα παραμένει κλειστό.

Τα Σωματεία-μέλη του και οι πολίτες, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν, τις παραπάνω ώρες, με τη Γραμματεία του Κέντρου (τηλ.: 24210-24735), για την εξ αποστάσεως γνωστοποίηση των θεμάτων τους ή για τη λήψη πληροφοριών.

Απευθύνει επίσης έκκληση να επιδειχθεί από όλους μας η δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία, σε ό,τι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Η σοβαρότητα της κατάστασης επιβάλλει την αλλαγή των συνηθειών μας, τόσο για την ατομική προστασία του καθενός μας, όσο και κυρίως για τη συλλογική προστασία των εργαζόμενων, των πολιτών και των οικογενειών τους.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/38NqrQT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη