Επιχορηγήσεις της Περιφέρειας στα νοσοκομεία

Επιχορηγήσεις της Περιφέρειας στα νοσοκομεία

Έκτακτες επιχορηγήσεις προς τα Νοσοκομεία Άρτας και Πρέβεζας για τη βελτίωση των υποδομών και την απόκτηση εξοπλισμού ενέκρινε η Περιφέρεια Ηπείρου. Συνολικά θα διατεθεί ποσό της τάξης των 400 χιλιάδων ευρώ με κονδύλια που προέρχονται από έκτακτη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης, η Περιφέρεια έχει κινήσει τις διαδικασίες προμήθειας τεσσάρων κοντέινερ τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για τυχόν έκτακτες υγειονομικές ανάγκες. Ως γνωστόν η Περιφέρεια χρηματοδότησε και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για την απόκτηση εξοπλισμού για διερεύνηση κρουσμάτων κοροναιού.

Στο μεταξύ έγινε αποδεκτή η πρόταση που κατέθεσε η παράταξη Ορίζοντες Ηπείρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη σύσταση ειδικού ταμείου με 10 εκατ. για την αντιμετώπιση έκτακτων υγειονομικών αναγκών. Το κονδύλι θα μεταφερθεί από άλλες δραστηριότητες της περιφέρειας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/38UzSy7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη