Κορονοϊός: Ακυρώθηκε ο τελικός του Πετρούνια στο Μπακού

Λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή των τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυμναστικής στο Μπακού αποφασίστηκε από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν η ακύρωση τους. Ο λόγος είναι φυσικά ο κορονοϊός και ο κίνδυνος εξάπλωσης του. Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό τελικό στους κρίκους και ο Νίκος Ηλιόπουλος στον τελικό της Κυριακής στο μονόζυγο.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ήταν πρώτος στον προκριματικό της Πέμπτης και ήταν το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, το δεύτερο στη σειρά στη διοργάνωση μετά από εκείνο στη Μελβούρνη. Η τύχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού θα αποφασιστεί από την FIG, η οποία θυμίζουμε πως μετέφερε τον τελευταίο αγώνα, αυτόν στην Ντόχα, από τον Μάρτιο στο χρονικό διάστημα 3-6 Ιουνίου. Ακόμη σημειώνουμε ότι η ΔΟΕ έχει δώσει παράταση στους αγώνες πρόκρισης έως τις 30 Ιουνίου.

via Press24.gr https://ift.tt/2IIAZGf

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη